Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Qingdao minmetals industry Co.,Ltd.

China Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. certificaten
China Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. certificaten
Beste, mijn vriend, uw werken van de slotproductie zo goed in onze fabriek, verkoopt Dit soort slot zeer goed in ons die land, werkelijk van uw productkwaliteit wordt gewaardeerd, ook wil ik u meedelen dat wij ons nieuw project in volgende maanden zullen initialiseren, zal ik met u laat voor nieuwe orde, om u hopen opnieuw te zien bespreken.

—— ANDY

Ik kreeg om u bij de Kantonmarkt te kennen, en ik ben zeer geinteresseerd in uw producten. Ik heb een orde geplaatst en om met u gehoopt opnieuw samen te werken.

—— Diego

De kwaliteit van uw producten is zeer goed, onze klanten zeer als het, de verkoper is zeer professioneel die de vragen van de producten te beantwoorden, die me meer als aan aankoopproducten maakt in China worden gemaakt.

—— Nick

Ik ben online Chatten Nu

Qingdao minmetals industry Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd. Qingdao minmetals industry Co.,Ltd.
Kantoor met klant tentoonstelling tentoonstelling tentoonstelling tentoonstelling tentoonstelling tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : CCL; Zeise-ikoon; KHLE KILIT
Aantal werknemers : 80~100
Jaarlijkse omzet : 500-600
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 80% - 90%

QINGDAO MINMETALS-de INDUSTRIEco., Ltd is een zeer professionele leverancier van mineraal, sloten en hardware. Wij hebben allerlei sloten en hardware, met inbegrip van knopsloten, randsloten, handvatten, cilinders, hangsloten, scharnieren, kogellagerdia's en andere meubilairhardware.

Wij kregen zeer stabiele productiebasis op verschillend gebied van China en winnen ook een goede reputatie onder onze klanten van Midden-Oosten, het Noorden en Zuid-Amerika, Europa, en Afrika. Als verplichting aan onze cliënten, is de betrouwbaarheid onze sterke kant. Het blijven in materiaal investeren en de kwaliteit van het materiaal verbeteren zodat wij het hoge niveau van onze producten en diensten konden verzekeren is het doel van onze onveranderlijke inspanningen.

Verkrijgend grotere winst en wederzijds voordeel, zijn het betere woord van mond en meer vertrouwen ons win-win doel.

Neem een ogenblik om onze steekproefreeks te doorbladeren, en ons met de elektronische post te versturen om het even welk van uw onderzoeken, zult u vinden dat wij een zeer betrouwbare partner zijn en de kwaliteit iets is wij nooit veronachtzamen.

Het ernaar uitzien directe zakenrelaties met u binnenkort te vestigen.

Contactgegevens
Qingdao minmetals industry Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Kris

Tel.: 18661681908

Fax: 86-532-85755297

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)